Ons boek ‘Springsteen in Nederland’ is bedolven onder een grote hoeveelheid mooie lezersreacties. Hieronder een kleine greep uit de vele lofzangen. Iedereen hartelijk dank hiervoor. De eerste druk was binnen een week na release uitverkocht. Eind april/mei verschijnt de tweede en laatste druk en ook daarvoor blijven de bestellingen binnenlopen. Wacht dus niet te lang als je ‘Springsteen in Nederland’ niet mis wilt lopen, want de tweede druk betreft een beperkte oplage.

Roy van Rees
Fantastisch boek!! Ik was bij 24 van de 25 concerten, zoveel herinneringen komen weer boven!! A true labour of love Muriel en Jos, thanks!!

Co Jeurissen
Springsteen in Nederland:  Wow!! Wat een Fantastisch mooi boek! Prachtige vormgeving, geweldige en vele foto’s. Met dit boek komt er écht wat (de kamer) binnen hoor, net als bij Bruce die het podium oploopt.
En dan lees je de mooie inleiding, die een bijzonder traject langs jaren voorspelt, je hoopvol en nieuwsgierig maakt naar de andere verhalen.
Dan komen de verslagen van de concerten, die slurpen je op en raken! Je herkent het gevoel en brengen je terug naar je eigen herinneringen. Waarbij de onuitputtelijke beleving van Bruce zorgt mooie verbinding. Fans worden Friends! Voor mij een live-terugblik van een reis… van een trillende 2e ring van de Kuip in 1985 tot een ‘give me that sax’ tijdens het Malieveld-concert in 2016!

Jos en Muriel (en mede-), om met Bruce zijn woorden te spreken Thank you, Thank you, Thank you, … I don’t know what else to say!!
Greetings from ‘saxophone’ Co

Atie Willis
Gisteravond het boek in ontvangst mogen nemen. Met tranen in m’n ogen, maak ik de doos open. De geur van het boek, vers van de pers komt mij tegemoet.
Man man man, wat een mooi boek. Waar herinneringen van vele concerten die ik heb kunnen bezoeken vanaf 1985 tot leven komt.
Dank aan degenen die dit mooi boek tot stand hebben gebracht.

Mieke Witjes
Het Magic Nights-boek van jullie is al mooi maar Springsteen in Nederland overtreft werkelijk alles. Het is nu al een van mijn favoriete Springsteen-boeken. Prachtige foto’s en verhalen, je kunt zien dat er veel aandacht en passie in is gestoken.

Gerdy Marsman-Welgraven
Ik heb geen kind meer aan mijn man, heel blij mee, prachtig naslagwerk.

Rian Luijten
Zo, wat hebben jullie dat mooi gemaakt, meer dan 300 bladzijdes kijk- en leesplezier. Ben er superblij mee. Dank je wel voor jullie tijd en inspanning.

Bloem Pke
Zo in deze coronatijd, het perfecte moment voor de uitgave. Een mooi ijkpunt en een breker van de stilte. Wat een prachtig document waarmee Bruce, de fans en Be True samenkomen. Elke eurocent het helemaal waard.

Timmo Polak
Het is werkelijk een prachtig en enorm gevuld boek! Wat een werk moet dat geweest zijn!!

Cees Ingelse
Dank jullie wel voor dit schitterende boek en al jullie inspanningen.

Paddy Monster: “Zo ziet blijdschap eruit!”

Dennis Mazee
Een fantastisch Boek. Prachtige foto’s en verhalen.

Rob Hoffmann
Geweldig boek, veel dank hiervoor, hier ga ik en vele anderen nog heel veel plezier aan beleven, niet alleen met het lezen maar vooral ook door alle prachtige herinneringen die daarbij naar boven komen!

Frans Blommers
Wel beste medefans… de tijd genomen om globaal het boek door te spitten… lezen komt later natuurlijk. Maar…WAT EEN BOEK DIT…JEZUS MINA…ZO MOOI…WILDE DIT TOCH EVEN LATEN WETEN.VELE MOOIE HERINNERINGEN… IN EEN WOORD… PRACHTIG… Nederlandse Bruce bijbel, alles samen, ben nog aan het bij komen…

Marcel van der Nol
Met veel liefde en aandacht gemaakt, dat zie je er meteen al aan af. Geweldig gedaan, en ik ben erg blij met mijn exemplaar. Kan ik tenminste nog lezen over die 20 concerten in NL waar ik jammer genoeg niet bij was…

Wim van de Waerdt
Gezien de previews en jullie kennis en liefde voor het onderwerp had ik hoge verwachtingen van het boek Springsteen in Nederland. Mijn eerste indruk is: geweldig, prachtboek, mooi vorm gegeven, mooie foto’s, interessante verhalen/verslagen (al heb ik nog niet heel veel gelezen). Mijn hoge verwachtingen helemaal waargemaakt! Een monument. Bedankt.

John Plugge
Zojuist ontvangen. Ziet er gelikt uit. Gaat nu al mijn verwachtingen te boven. Zo benieuwd naar de verhalen bij de 8 concerten waar ik bij was. Muriel Kleisterlee en anderen die er aan meegewerkt hebben: chapeau.

Marjan van Tellingen
Wat een prachtig veelzijdig en informatief boek! Complimenten! Het beste boek dat jullie ooit hebben gemaakt!

Ramon Pigmans
Heb ‘m zojuist binnengekregen. Wat een superboek. In één woord, fantastisch! En hoe leuk om je eigen naam erin te zien staan. Heel erg blij mee! Hartstikke bedankt!

Esther Bergsma
Wat een prachtig boek! Dat hebben jullie echt heel erg mooi gemaakt!

Masjel van Ooijen
De BruceBijbel is Binnen! Jullie kunnen terecht trots zijn Muriël en Jos. Geweldig en Geniet ervan.

mijsje_miek
Wat een beauty! En wat ruikt ie lekker… Hij is prachtig… en dan heb ik hem nog niet eens gelezen… Topwerk!

Bart Buiks
Vanmorgen binnen: eerste indruk is zeer goed! Prachtig opgezet boek met zeer veel interessante verhalen en mooie foto’s. Dat wordt genieten!