Het laatste Springsteen-nieuws in je mailbox

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de e-mailnieuwsbrief van Be True en ontvang over belangrijk Springsteen-nieuws voortaan een mailtje. Na het versturen van het invulformulier ontvang je een e-mail met een link om je aanmelding te bevestigen. Pas als je op de link hebt geklikt, is je aanmelding definitief. De e-mailservice verzorgt Be True gratis voor inmiddels al zo’n 3.000 lezers. Geregistreerde lezers hebben voorrang bij cd-release parties, dvd -reviews en eventuele presales.

Adreswijziging doorgeven?

Meld je eerst af met je oude adres en vul opnieuw onderstaand formulier in met je nieuwe e-mailadres om je weer aan te melden.

Afmelden

Rechtsonder aan iedere nieuwsbrief vind je een link waarmee je je kunt afmelden voor onze nieuwsbrief.


Vul in om je aan te melden voor de nieuwsbrief:


Hoe vaak stuurt Be True e-mailnieuwsbrieven?

Als vaste lezer krijg je telkens als er een nieuw artikel op BeTrue.nl is gepubliceerd een e-mailnieuwsbrief van Be True. Je krijgt ook een e-mail als er belangrijk nieuws is over bijvoorbeeld een voorverkoop, concerten, gastoptredens of cd-releases. De frequentie kan dus variëren van bijvoorbeeld twee keer per week tot een keer per drie maanden.

E-mailservice tijdens tours

De nieuwspagina wordt ten tijde van tours bijna dagelijks bijgewerkt. Tijdens tours sturen we niet na elk optreden een e-mailnieuwsbrief uit. Wel blijven we de tour via de website verslaan, zowel op de nieuwspagina als in de sectie Concerten. Ook via onze Facebook-pagina en Twitter-account kun je op de hoogte blijven van het laatste (concert)nieuws.

Toch geen nieuwsbrief ontvangen?

Ben je al een tijdje aangemeld en ontvang je geen e-mailnieuwsbrieven van Be True, terwijl je van andere Be True-lezers zeker weet dat wij wel een mail hebben uitgestuurd? Dan kan het zijn dat je een e-mailfilter hebt ingesteld in je mailprogrmma. Als je een filter hebt gekozen die ongewenste mail blokkeert, dan kan het gebeuren dat ook alle mails die via lijsten worden gestuurd (zoals de Be True-mails), tegengehouden worden en in de map ‘Ongewenste post’ verdwijnen (en na enkele dagen automatisch naar de ‘Prullenbak’ gaan). Dat is in veel gevallen gunstig, omdat deze methode spam (ongevraagde reclamemailtjes) blokkeert. Helaas worden hierdoor echter ook de e-mailnieuwsbrieven van Be True geblokkeerd.
De oplossing om wel mail van Be True te kunnen ontvangen, is om zelf aan te geven dat de afzender Be True geen ‘Ongewenste post’ is. Na één keer aangeven, zul je voortaan wel mail van Be True ontvangen.
Als voorbeeld de handelwijze voor Hotmail-gebruikers: ga naar je map Ongewenst, zoek de mail van Be True op, zet een vinkje voor het mailtje, en klik boven aan op: Niet Ongewenst. Zie je de mail niet staan, klik dan onder aan je scherm op ‘Lijst met geblokkeerde afzenders’, controleer of Be True daarin staat, en als dat zo is, klik dan op: Uit lijst verwijderen.