Vandaag is de derde single van Springsteens soulalbum Only the Strong Survive uitgebracht: ‘Don’t Play that Song’. Het nummer van Ben E. King stamt uit 1962. In de videoclip, deze keer getoond in zwart-wit, speelt Bruce weer met dezelfde muzikanten die in de vorige twee video’s deel uitmaakte van de band.

De promotie rondom het album gaat ook van start. Aanstaande maandag is Bruce voor het eerst in zijn carrière te gast in de radioshow van Howard Stern. Op 11 november zal Bruce in The Graham Norton Show (die in Londen wordt opgenomen) te gast zijn. In 2019 was Bruce eerder te gast in de show om Western Stars te promoten en in 2020 deed Graham Norton een interview met Bruce over Letter to You via Zoom. Vorig jaar had Norton ook een Zoomgesprek in zijn show toen hij Bruce en Barack Obama interviewde over hun boek Renegades – Born in the USA.

Er zijn meer media-optredens te verwachten waarbij Bruce zijn soulalbum zal promoten. Dit soort berichten delen we vaak eerder op onze Facebook-pagina dan op deze site.