Komende week verschijnt het boek Renegades – Born in the USA van Springsteen en Barack Obama. Ter promotie van dit boek gaan beide heren in verschillende televisieprogramma’s over hun boek praten.

CBS Sunday Morning was bij Bruce thuis en interviewde hem en de voormalig president. Het interview wordt vanochtend (24 oktober) en morgenochtend in Amerika op televisie getoond. Maandagavond is Bruce dan te gast bij Stephen Colbert in The Late Show, voor een interview en een solo-optreden.

Humberto Tan had samen met nog vier journalisten een Zoom-gesprek met Bruce en Obama en mocht hen een vraag stellen. Het interview wordt vanavond (zondag 24 oktober) op RTL4 om 21.30 uitgezonden. In het programma zijn ook Mart Smeets en Leo Blokhuis te gast om over het boek te praten. In de weekendbijlage van AD werd een hoofdstuk uit het boek gepubliceerd. En het Engelse The Guardian beschreef de vriendschap tussen Springsteen en Obama waaruit de podcast en het boek zijn voortgekomen.

De Duitse televisiezender ARD kreeg meer tijd voor een interview, dat zondagavond werd uitgezonden.

Bruce speelde ‘The River’ solo bij The Late Show with Stephen Colbert. De uitzending is in vier fragmenten terug te kijken:

Vrijdag zitten Bruce en Obama in de Graham Norton Show op BBC1 om 23.35 (Nederlandse tijd).