Net als vorig jaar zal fotografe Nicki Germaine haar boek Springsteen Liberty Hall in Concerto Amsterdam signeren. Dit doet ze op 28 juni, de dag tussen beide concerten in Nijmegen in. Het boek bevat foto’s van de zeven concerten die Springsteen en de E Street Band bij hun eerste bezoek aan Houston, Texas in 1974 gaven. Bruce en E Street-bassist Garry Tallent, de huidige partner van Germaine, schreven ieder een voorwoord in het boek.
Nicki Germaine bekijkt samen met Bruce het boek bij Springsteen thuis.

Update: De signeersessie met Nicki vindt plaats tussen 17.00 en 18.30 uur in Concerto. Het boek kun je voor 70 euro vooraf bestellen via de webshop van Concerto. Concerto vraagt om je kosteloos aan te melden als je bij de  signeersessie wilt zijn. Indien je niet naar de signeersessie kunt komen, kun je een gesigneerd exemplaar thuis laten bezorgen of na 28 juni in de winkel ophalen.

Nicki Germaine bij de signeersessie vorig jaar in Concerto. (Foto: Hans Tromp)

Vorig jaar hield Be True een interview met Nicki en beantwoordde ze vragen uit het publiek. Zo gaf ze bij de signeersessie al weg dat ze met de E Street Band tot in 2025 op tour zou zijn. Ook kwamen enkele bandleden een kijkje nemen bij de presentatie. Of dat nu weer het geval zal zijn, is afwachten, maar bij andere signeersessies in Europa waren er verschillende bandleden present.