Springsteens live-download van februari is de opname van het Ghost of Tom Joad-concert van 9 december 1995 in het Tower Theater in Upper Darby, vlak bij Philadelphia. Dit was de tiende show (de repetitieshow niet meegeteld) van de solotour die Bruce eind 1995 begon en in 1997 in Parijs afsloot.

De setlist was typerend voor de vroege shows tijdens die tour en Bruce speelde elk nummer van het album The Ghost of Tom Joad. De nadruk lag vooral op de sombere verhalen, die met intensiteit werden gebracht. Alleen ‘It’s the Little Things that Count’ halverwege de show en de toegiften met onder andere ‘Blinded By the Light’ en ‘This Hard Land’ brachten wat verlichting. De show werd gedeeltelijk op de radio uitgezonden en enkele nummers van deze show verschenen als bonustracks op cd-singles.

Paul van Mieghem was bij het concert en schreef over zijn interview met Bruce na de show in het boek Springsteen in Nederland. Over het album The Ghost of Tom Joad vertelde Bruce: “Ik wilde een album maken zonder me te storen aan welke regels of verwachtingen dan ook. Ik wilde me niet bezighouden met singles, hits of video’s. Het is niet altijd een bewuste manier van schrijven geweest. Mysterieus soms, alsof een stem in mijn binnenste me de teksten aanreikte.”

En over de show zei Springsteen: “Het was een mooie avond. Tot nu toe hebben we alleen maar goede shows gehad. Het is anders dan ik me had voorgesteld. Het publiek werkt geweldig mee. Ze zijn bereid naar de songs te luisteren en daarmee leveren ze een belangrijke bijdrage.”