Tussen de nieuwsberichten van de No Nukes-release door liet Bruce zich ook uit over de plannen voor een tour volgend jaar. Die is minder zeker dan we allemaal hopen.

Hoewel er in verschillende landen concertlocaties gereserveerd zouden zijn, lijkt de aankondiging van een (Europese) tour nog wel even op zich te laten wachten. Als Bruce in het Rolling Stone-interview gevraagd wordt of hij volgend jaar op tour gaat, zegt hij: “Ik hoop het. Net als veel anderen. Iedereen hoopt dat. We proberen uit te vinden hoe dat moet gaan. Als het kan, als de mogelijkheden er zijn, dan gaan we op tour. Als het nog niet veilig of praktisch is, dan wachten we nog wat langer, net als alle anderen. Dan wachten we af.”

Jon Landau bevestigt dat standpunt ook. “Het enige dat ik kan zeggen is dat we heel voorzichtig zijn. De veiligheid van iedereen, het publiek, de artiest, de band, de crew en de mensen die op verschillende locaties werken… We moeten het gevoel hebben dat iedereen zo veilig als mogelijk is voordat we verdergaan met wat we hopen een geweldige tour gaat worden.” Aangezien veel artiesten op tour willen, is er een gebrek aan roadies en ander logistiek personeel en zijn veel concertlocaties al gereserveerd. Wisselende coronawetgeving per land maakt het er ook niet makkelijker op. En er zijn vragen als: wat gebeurt met de rest van de tour als meerdere crewleden corona krijgen? Als collega’s van de zieke in quarantaine moeten, lijkt verder touren moeilijk te worden.