Springsteen heeft een videoboodschap opgenomen voor Michael Gudinski, de Australische promotor die op 1 maart plotseling overleed. De promotor werd in Australië geëerd met een concert in de Rod Laver Arena dat rechstreeks op televisie werd uitgezonden en op YouTube gestreamd en waarin tal van artiesten optraden of een toespraak gaven.

Springsteen vertelde hoe hij zich Gudinski herinnerde:

“Ik begon vijftig jaar geleden in de muziekbusiness, toen promotors allemaal mannen waren met een meer dan levensgrote persoonlijkheid. Ze ontmoetten je bij de tourbus en hun rol was meer dan alleen je promotor zijn, ze fungeerden als gastheer voor de stad die je bezocht. Tijdens je verblijf in de stad waren ze zelden uit het zicht. En uiteindelijk werd zo’n stad het alterego van die specifieke promotor. Michael Gudinski was een van de allerlaatsten van dat ras. En als zodanig was hij heel, heel speciaal voor mij.

Hij deed zoveel meer dan alleen maar onze renaissance hier in Australië begeleiden; het ging zover dat dit een van onze favoriete fanbases en meest lucratieve tourlocaties werd. Michael werd een vriend en als je aan Australië dacht, dan dacht je aan Michael, zijn slechte grappen, zijn lach, zijn geweldige stem, zijn karakteristieke persoonlijkheid en zijn vrijgevigheid en vriendelijkheid. Hij hield van zijn werk en muziek zoals ik van het mijne houd. Hij was een muziekman. Michael was niet alleen enthousiast over de rekening, hij was ook enthousiast over de show! De muziek! Ik hield van hem, ik zal hem vreselijk missen. En ik ben bedroefd om in een business te werken zonder de mannen die de passie in hun werk brachten zoals Michael Gudinski dat deed. Michael, ik zal je missen. [zingend] But I’ll see you in my dreams. G’day mate!”

Na Springsteens boodschap werd de videoclip van ‘I’ll See You in My Dreams’ getoond die hij op 4 maart uitbracht.

In de livestream traden onder anderen Jimmy Barnes, Kylie Minogue en Ed Sheeran op en waren er videoboodschappen van onder anderen Sting, Billy Joel, Elton John, Dave Grohl en Taylor Swift.