Bruce heeft gisteren een nieuwe clip van ‘I’ll See You in My Dreams’ online laten zetten. De video is opgedragen aan Michael Gudinski, promotor van Springsteens Australische concerten die afgelopen maandag plotseling op 68-jarige leeftijd overleed. In de video zien we veel beelden van de opnames van Letter to You, maar ook oude archiefbeelden met Clarence Clemons en Danny Federici.

Gudinski is belangrijk geweest voor de Australische muziekscène. Hij was de voormalig manager van onder anderen de Australische sterren Jimmy Barnes en Kylie Minogue en is nu de belangrijkste promotor van concerttournees. Bruce reageerde maandag al op het overlijden met een bericht op zijn social media:

“Mijn vriend Michael Gudinski was ten eerste, ten laatste en altijd een muziekman. Ik heb de afgelopen vijftig jaar de wereld rondgereisd en nog nooit een betere promotor ontmoet. Michael sprak altijd met een diepe rommelende stem en de woorden kwamen zo snel uit zijn mond dat ik de helft van de tijd een tolk nodig had. Maar ik verstond hem zo helder als een bel als hij zei: “Bruce, ik heb je gedekt.” En dat deed hij altijd. Hij was luidruchtig, altijd in beweging, opzettelijk (en onbedoeld) hilarisch en diep soulvol. Hij zal worden herinnerd door artiesten, waaronder ikzelf, van over de hele wereld elke keer als ze voet op Australische bodem zetten. Mijn diepste condoleances aan zijn vrouw en partner Sue en aan de hele familie Gudinski, waar hij zo trots op was.”