Bruce heeft zaterdag 12 december met de E Street Band opgetreden bij Saturday Night Live. Ze speelden twee nummers van Letter to You: ‘Ghosts’ en ‘I’ll See You in My Dreams’.

Garry Tallent en Soozie Tyrell waren niet bij het optreden vanwege restricties en bezorgdheid rondom corona, zo stond in een persbericht dat Springsteen via zijn social media liet uitbrengen. Jack Daley. De bassist van The Disciples of Soul viel in. Garry Tallent liet via Twitter weten zelf geen corona te hebben, maar hij wilde ook niet het risico nemen om een week naar New York te komen voor de opnames van twee nummers voor het televisieprogramma. Het is voor het eerst dat Garry een optreden met de E Street Band miste.

Er zat publiek in de studio bij het optreden voor Saturday Night. Dit is in New York erg controversieel, alle clubs zijn gesloten voor publiek. Alleen voor televisieprogramma’s als Saturday Night Live wordt een uitzondering gemaakt. Bruce zei in The Tonight Show tegen Jimmy Fallon dat hij er naar uitkeek om weer voor publiek op te treden.