Springsteen was ruim twintig minuten te gast bij de Tonight Show van Jimmy Fallon. Via onderstaande twee links is het interview helemaal terug te kijken.

De tv-presentator vraagt Springsteen of hij weleens overwogen heeft een kerstalbum te maken. Dat had Bruce inderdaad, zeker in de jaren dat hij kerstshows in Asbury Park deed, maar “rond kerst heb ik meestal geen zin om te werken. Eigenlijk moet je het in de zomer opnemen, maar dan ben je nooit in de kerststemming.”

Bruce kijkt ernaar uit weer voor publiek te kunnen spelen. “Publiek is voor jou net Red Bull”, geeft Fallon aan. “Dat is een goede manier om het te verwoorden”, reageert Bruce. Hij vertelt dat hij toen hij in 1998 weer met de E Street Band ging werken en ze aan het repeteren waren in de Convention Hall in Asbury Park, het voor zijn gevoel niet helemaal lekker liep. Aan het eind van de week hadden zich zo’n vijftig mensen voor de deuren verzameld om te luisteren naar de repetities. “Ik zei tegen Jon: laat ze binnen.” Toen kwam er weer sjeu in het spel. “Oké, wat miste, waren jullie dus”, was Springsteens conclusie. Bruce vergist zich in het jaartal want dit gebeurde niet in 1998, maar op 11 maart 1999.

Bruce vertelt ook over de keuze van de foto op de voorkant van Born to Run. De foto van Bruce alleen, die in de binnenhoes gebruikt is, was eigenlijk eerste keuze maar art director John Berg overtuigde Bruce om de iconische foto van Bruce en Clarence te nemen.

Bruce en de E Street Band treden zaterdag 12 december op in Saturday Night Live. Soozie Tyrell en Garry Tallent zullen er vanwege restricties en bezorgdheid rondom corona niet bij zijn, zo staat in een persbericht dat Springsteen via zijn social media heeft laten uitbrengen. Jack Daley, de bassist van The Disciples of Soul, valt in. Garry Tallent heeft via twitter laten weten zelf geen corona te hebben, maar hij wilde ook niet het risico nemen om een week naar New York te komen voor de opnames van 2 nummers voor het televisieprogramma.

Bruce presenteerde in een video voor Time Magazine de Person(s) of the Year: Joe Biden en Kamala Harris. De video werd ook vlak voor de Tonight Show op NBC uitgezonden.