Het programma rond de filmvertoning van No Nukes, volgende week woensdag 17 november in de Melkweg in Amsterdam, is bekend.

Update 19-11: een terugblik in foto’s:

Update 15-11: vanwege de nieuwe coronomaatregelen, is de bar helaas niet open!

  • 20.00: inloop. Bij de ingang wordt de corona-toegangscontrole uitgevoerd. Blijf thuis als je klachten hebt!
  • 20.25: welkomstwoord door host Bastiaan Meijer
  • 20.30: schrijver Kluun geeft een voorproefje van de Bruce & wij-voorstelling die hij volgend jaar met Leon Verdonschot en Art Rooijakkers in Nederlandse theaters geeft.
  • 20.50: quiz (een “petje op/petje af”-variant) waarbij deelnemers mooie canvassen van No Nukes kunnen winnen.
  • 21.10: inleiding op de film door Jos Westenberg
  • 21.15: vertoning No Nukes
  • 22.45: einde programma

No Nukes-promopakket via presale-link

De release party valt deze keer een dag vroeger dan normaal en daarom heeft Sony Music Nederland helaas geen toestemming gekregen om de No Nukes-box op de avond van de preview al te verkopen. Maar niet getreurd, via een speciale presale maak jij kans de box toch vrijdag 19 november (de dag van de officiële release) thuis te ontvangen. En wel met mooie extra’s erbij! Sony Music biedt in samenwerking met Concerto/Plato voor 100 Be True-lezers een speciaal No Nukes-pakket aan, met daarin twee gratis promo-postkaarten en een exclusief No Nukes-tasje. Ook de verzendkosten worden weggestreept. Kosten zijn: € 29,99 voor pakket met cd’s en blu-ray of dvd en € 36,99 voor pakket met alleen lp’s.

Het promopakket kan vanwege budgettaire redenen helaas alleen naar Nederlandse postadressen worden verzonden. Er geldt een maximum van 1 bestelling per klant en adres.

Be True-leden die zijn aangemeld bij onze nieuwsbrief ontvangen op woensdag 10 november tussen 10.00 en 10.45 een e-mail met speciale bestellink.