Art Rooijakkers, Leon Verdonschot en Kluun gaan het theater in met de muzikale voorstelling Bruce & wij. Daarin vertellen de drie vrienden over hun eigen band met Springsteen, en over de band die ze met elkaar hebben vía Bruce. De muzikale omlijsting van hun verhaal komt van onder anderen Joost Marsman, Stephanie Struijk en Dennis Kolen.


Presentator Art Rooijakkers, journalist Leon Verdonschot en schrijver Kluun vormden samen met Erik van Bruggen een vriendenclub die samen Springsteen-concerten over de hele wereld bezocht. Van Bruggen overleed begin 2020. Het overgebleven drietal gaat nu het theater in. Bruce & wij is een voorstelling over vriendschap, liefde en Bruce, en alles dat die drie met elkaar te maken hebben. “De muziek van Springsteen omvat het leven van velen en zal daarom een leidende rol spelen in deze voorstelling”, zo valt te lezen in het persbericht.

Joost Marsman, zanger van IsOokSchitterend die al eerder optrad met zijn shows Springsteen by Marsman en daarna The Springsteen Experience, en singer-songwriters Stephanie Struijk (ook bekend als Stevie Ann) en Dennis Kolen verzorgen de muziek.

Er zijn vooralsnog zeventien voorstellingen gepland. De eerste voorstelling is op 4 februari in Veldhoven.

Kijk op Bruce-en-wij voor meer informatie en kaartverkoop.