Bruce heeft een videoboodschap opgenomen die woensdag 6 april op het verjaardagsfeest van voormalig CBS platenbaas Clive Davis in New York werd getoond. Bruce speelde ‘Blinded By the Light’ akoestisch. Hoewel het feest op locatie plaatsvond, zat Springsteen om niet genoemde redenen in quarantaine en kon er dus niet live bij zijn.

Afgelopen woensdag werd in Casa Cipriani in New York een feest voor de 90ste verjaardag van Clive Davis gevierd. Bij het feest waren veel bekende Amerikanen uit de showbizz aanwezig, onder wie Little Steven en Jimmy Iovine. Er waren ook optredens van Barry Manilow, Patti Smith (die ‘Because the Night’ deed), Dionne Warwick, Art Garfunkel, Earth, Wind & Fire en Alicia Keys.

Springsteen was niet persoonlijk aanwezig, hij zit thuis in quarantaine, zo vertelde hij in een videoboodschap (wat de precieze reden hiervoor is, zei hij niet). Bruce vertelde over zijn eerste ontmoeting met Davis, die hem na het beluisteren van een aantal liedjes die op Greetings From Asbury Park, NJ zouden komen, aanspoorde eerst nog een nummer te schrijven dat op de radio gedraaid kon worden. Bruce schreef daarna ‘Spirit in the Night’ en ‘Blinded By the Light’, die beide op single werden uitgebracht. In de video speelde hij laatstgenoemde nummer op akoestische gitaar.

Vorig jaar sprak Clive Davis nog met Bruce via Zoom voor het Grammy Awards-gala.