Bruce heeft gisteravond in Madison Square Garden in New York met The Killers gespeeld. Hij had Jake Clemons meegenomen en zong met Brandon Flowers ‘Badlands’, ‘Dustland Fairytale’ en ‘Born to Run’.

Aan het begin van de toegiften kondigde Brandon Flowers Springsteen aan met de woorden: “Iedereen wordt een beetje zenuwachtig als de baas op het werk verschijnt, toch? Ik weet niet of jullie het gemerkt hebben, maar mijn vrienden en ik hebben hier de hele avond op het podium peentjes gezweet. Want The Boss is hier. Dames en heren, Bruce Springsteen.”

Bruce kwam het podium op en Madison Square Garden ontplofte. Hij omhelsde Flowers, zei kort goedenavond tegen het publiek en telde af voor ‘Badlands’. Bruce zong het eerste couplet, Brandon Flowers nam het tweede couplet. Na de gitaarsolo kwam Jake Clemons op saxofoon aan bod.

‘Dustland’ leidde Flowers in met het verzoek aan het publiek om met de telefoons de zaal te verlichten. “Daar krijg ik normaal gesproken een kick van, maar vandaag is buitengewoon, ik krijg een kick van jou”, zei Brandon tegen Bruce. In juni verscheen de video van dit nummer, waarin Bruce ook met The Killers speelt.

“You want more, no?” vroeg Brandon aan het publiek. Bruce kreeg een nieuwe gitaar aangereikt van Kevin Buell en telde daarna direct af voor ‘Born to Run’. Weer zong Bruce het eerste couplet en Brandon het tweede. Flowers straalde het hele optreden en in zijn enthousiasme waren zijn vocale uithalen niet helemaal zuiver. Ook Jake had moeite met de saxofoonsolo. Bij de gitaarsolo stapten Bruce en Jake boven op een monitor en Bruce moedigde Brandon aan om naast hem te komen staan. Die hield vervolgens de microfoon voor Bruce om hem de eerste regel van het laatste couplet te laten zingen.

Ook in Nederland hebben Brandon Flowers en Springsteen weleens samengespeeld. Bij Pinkpop 2009 speelde Flowers mee met Bruce en de E Street Band op ‘Thunder Road’.