Bruce verscheen op 24 november niet alleen bij The Tonight Show with Jimmy Fallon, maar ook bij het televisieprogramma Late Night with Seth Meyers voor een interview. Het werd in twee delen uitgezonden.

Springsteen sprak over Only the Strong Survive, zijn Broadway-show, Sam & Dave, de tour van volgend jaar en over het feit dat hij nu opa is van een kleindochter.

Presentator Seth Meyers zei aan het eind van het interview dat hij Springsteen in Nederland heeft zien optreden en hij toen verbaasd was dat het publiek de nummers kon meezingen. Meyers zong daarna de regel “I got a wife and kid in Baltimore Jack” uit ‘Hungry Heart’ met een overdreven Nederlands accent. Bruce diende hem van repliek. Hij zei dat toen hij als tiener begon met muziek maken, hij nooit verwacht had dat hij publiek zo ver van zijn huis in Freehold zou krijgen, dat zijn teksten in een andere taal zou kunnen meezingen. Vervolgens vertelde Bruce dat het grootste deel van zijn fanbase (tweederde deel, volgens hem) uit Europa komt en deed nog wat positieve uitspraken over zijn Europese publiek.