Springsteen doet misschien mee aan het Welcome Back to New York-concert in Central Park. Clive Davis is gevraagd deze show op 21 augustus te organiseren. En volgens Showbizz41 is Springsteen een van de mogelijke artiesten.

Davis is de voormalig directeur van Columbia Records die Springsteen zijn platencontract gaf. In januari sprak hij nog met Bruce tijdens een pre-Grammy Gala Zoomsessie. De roddelsite Showbizz41 noemt naast Springsteen ook Paul Simon en Art Garfunkel en Diana Ross (zij traden begin jaren ’80 op in Central Park voor honderdduizenden toeschouwers), Alicia Keys (deze New Yorkse trad ook al eerder op in Central Park) en Bob Dylan als artiesten die mogelijk door Davis worden uitgenodigd. Of dit gerucht waarheid wordt, valt af te wachten, maar feit is wel dat Bruce zaterdag 21 augustus leeg heeft gehouden tijdens de planning van de nieuwe serie Springsteen on Broadway.

Naast New York is Asbury Park mogelijk een andere plek om Bruce deze zomer te zien. Het SEA.HEAR.NOW-festival op het strand in Asbury Park gaat dit jaar wel door, en wel op 18 en 19 september. Patti Scialfa stond vorig jaar al op het programma toen het festival werd uitgesteld. Dit jaar staat Patti op zaterdag 18 september geprogrammeerd, de dag dat Pearl Jam headliner is. Mogelijk dat Bruce bij zijn vrouw een of meer nummers komt meespelen, en/of wellicht doet hij ook mee met vriend Eddie Vedder van Pearl Jam.