Woensdagavond 5 april traden Springsteen en de E Street Band op in het Rocket Mortgage FieldHouse in Cleveland. ‘Atlantic City’ was de tourpremière van de avond en Bruce koos verder voor ‘Pay Me My Money Down’ en ‘Bobby Jean’.

In de soundcheck hadden Springsteen en de band naast ‘Atlantic City’ ook ‘My Love Will Not Let You Down’ gerepeteerd. De show duurde twee uur en drie kwartier. “It’s good to be back in Cleveland”, waren Springsteens eerste woorden aan het publiek.

Bruce veranderde na ‘Atlantic City’ de geplande setlist. Voorafgaand aan de show had hij bedacht ‘Saint in the City’, dat hij bij de vorige show, in Brooklyn voor het eerst had gespeeld, te herhalen maar hij sloeg deze over en haalde ‘The E Street Shuffle’ naar voren. Daarna koos Bruce voor ‘Pay Me My Money Down’ op de plaats waar hij meestal voor ‘Johnny 99’ kiest. ‘Bobby Jean’, dat ook gerepeteerd was in de soundcheck en deze tour pas één keer de set haalde, op 21 februari in Tulsa, opende de toegiften. Toen Bruce tijdens ‘Tenth Avenue Freeze-out’ achter de pit langs liep, zag hij een jongen met een gebroken arm bij het hek staan. Hij signeerde al zingend het gipsverband en gaf hem een plectrum.

Cleveland.com schreef over het concert: “Een show van Springsteen en de E Street Band is een rock-‘n’-roll-revival. In het Rocket Mortgage FieldHouse op woensdagavond was Springsteen de Heilige Geest, en hij gebruikte zijn uitgebreide songbook als Het Woord om de geest van rock-‘n’-roll te verspreiden onder de massa die was samengekomen om BROOOSE en zijn kickass revivalband – afkomstig uit het Heilige Land, bij iedereen bekend als ‘E Street’- te aanbidden. De gemiddelde leeftijd van het publiek was waarschijnlijk boven de 50, maar er waren ook een aantal jongere koppels, groepjes bestaande uit meerdere generaties en tal van moeders en vaders die het evangelie van The Boss aan hun dochters en zonen verspreidden.

“De gelovigen hadden de eerdere ophef over de bizar hoge ticketprijzen van de tour schijnbaar vergeven. En de onbenoemde ziekte die een paar van de E Street-apostelen dwong optredens te missen en de annulering van drie shows, waaronder Columbus (verplaatst naar 21 september), liggen allemaal achter de rug. Springsteen en de uitgebreide 17-koppige E Street Band (Patti Scialfa heeft het grootste deel van de tour gemist) deden wat ze altijd hebben gedaan. Ze gaven de gelovigen wat ze wilden; drie uur energieke, goed tempo, vakkundig gespeelde rock-‘n’-roll waar noch Bruce, de band, noch de energie van het publiek op enig moment afnam.”

Setlist 5-4: No Surrender / Ghosts / Prove It All Night / Letter to You / The Promised Land / Out in the Street / Candy’s Room / Kitty’s Back / Nightshift / Atlantic City / The E Street Shuffle / Pay Me My Money Down / Last Man Standing (soloakoestisch) / Backstreets / Because the Night / She’s the One / Wrecking Ball / The Rising / Badlands // Bobby Jean / Thunder Road / Born to Run / Rosalita (Come Out Tonight) / Glory Days / Dancing in the Dark / Tenth Avenue Freeze-out / I’ll See You in My Dreams (soloakoestisch)