Na de Europese shows in de zomer, waarbij het concert in Monza op 26 juli de laatste is, krijgt de tour van Springsteen en de E Street Band halverwege zomer een vervolg in Amerika en Canada. Vandaag zijn 22 concerten aangekondigd, die Bruce en de E Streeters van 9 augustus in Chicago tot 8 december in San Francisco langs stadions en arena’s zullen brengen.

Er is nog ruimte in het programma voor extra shows. De voorverkoop gaat in de komende twee weken van start, de eerste al aanstaande vrijdag. Wederom werkt Ticketmaster met het Verified Fan-systeem waarbij je je vooraf moet aanmelden voor welke show(s) je kaartjes wilt kopen. Ticketmaster stuurt dan bestelcodes uit per sms aan ingelote fans. Op dit moment is het alleen mogelijk je aan te melden met een Amerikaans of Canadees telefoonnummer.

Update 15-2: de concert- en voorverkoopdata zijn nu ook te vinden in het tourschema.

Update 19-2: het is nu toch mogelijk om je aan te melden met een Europees telefoonnummer. Er komt een extra show in Chicago op 11 augustus. Voorverkoop start aanstaande dinsdag.

Update 22-2: er komen ook extra shows in Pittsburgh (14 september) en San Francisco (10 december).

Update 21-3: er zijn twee extra shows toegevoegd: een tweede show in het Gillette Stadium in Foxborough (26 augustus) en een concert in de Pechanga Arena in San Diego. De voorverkoop voor deze twee shows start op vrijdag 24 maart.