De live-download van deze maand is een opname van het concert van 24 november 1975 in Hammersmith Odeon, Londen. Nadat Springsteen en de E Street Band er zes dagen eerder ook optraden, kwamen ze na shows in Stockholm en Amsterdam nog eens terug om de eerste Europese concertreeks in Londen af te sluiten.

Het eerste Europese concert, van 18 november 1975 in Hammersmith Odeon, was een van de meest gehypte shows die Bruce speelde. Waren de verwachtingen van de toeschouwers al hooggespannen na het lezen van al die voorbeschouwingen waarin de komst van de nieuwe Bob Dylan werd aangekondigd, dan moesten ze ook nog eens bij de ingang van de zaal onder een lichtbak door waarop stond: “Finally London is Ready for Bruce Springsteen and the E Street Band”. In de zaal hingen aanplakbiljetten en lagen folders met het befaamde citaat van Jon Landau uit The Real Paper: “I’ve seen the future of rock ‘n’ roll and its name is Bruce Springsteen”.

Bruce worstelde voor en tijdens het optreden met de immens opgelegde druk en nog lang na deze show stond dit optreden in zijn geheugen gegrift als een van zijn slechtste ooit. Pas na het zien van de dvd van het optreden die in 2005 verscheen bij de Born to Run 30th Anniversary-box, stelde Bruce zijn mening over zijn eigen prestatie bij.

Londen kreeg daags na het concert in het Amsterdamse RAI Congrescentrum van 23 november een reprise, omdat de eerste show in Hammersmith Odeon zo snel uitverkocht was. De Londenaren zagen hier een hele andere Springsteen aan het werk en ze kregen een setlist gepresenteerd om je vingers bij af te likken. Opvallend veel covers waarvan ‘Wear My Ring Around Your Neck’, ‘Sha La La’, ‘When You Walk in the Room’, ‘Carol’ en ‘Little Queenie’ de meest opvallende zijn.