Dit jaar begint Springsteens Archive Series met de download van het Wrecking Ball-concert in de Xcel Arena in St. Paul van 12 november 2012. Bruce en de E Street Band speelden hier ‘Stolen Car’ (de enige uitvoering tijdens deze tour) en de bandversie van ‘Devils & Dust’.

De show startte niet met het vooraf geplande ‘My Love Will Not Let You Down’ maar met een spontane setwijziging in de vorm van ‘I’m a Rocker’. De setlist kende bijzondere uitvoeringen van ‘Loose Ends’, ‘The E Street Shuffle’ en ‘Pay Me My Money Down’. Bij ‘Waitin’ on a Sunny Day’ haalde Bruce een driejarig jongetje het podium op die een chocoladereep bij zich had. Hij kreeg een hap chocola van de jongen.

Tijdens ‘My City of Ruins’ zong Bruce vier keer “The change was made uptown”, als eerbetoon aan Clarence Clemons, dat ook kwam in de vorm van ‘Jungleland’ bij de toegiften. Het debuut van de mooie E Street Banduitvoering van ‘Devils & Dust’ werd speciaal voor Veteran’s Day gespeeld. En een paar weken later nog een keer herhaald. Wat betreft deze E Street Bandversie bleef het helaas bij die twee uitvoeringen.