Springsteen is met het nummer ‘Addicted to Romance’ genomineerd voor een Golden Globe in de categorie Best Original Song in a Motion Picture. De Golden Globes worden op 7 januari in Los Angeles uitgereikt in een show die rechtstreeks op Amerikaanse televisie wordt uitgezonden.

Bruce schreef ‘Addicted to Romance’ voor de film She Came to Me. Met het nummer neemt Springsteen het bij de Golden Globes op tegen Lenny Kravitz met het nummer ‘Road to Freedom’ uit de film Rustin, Jack Black, Aaron Horvath, Michael Jelenic, Eric Osmond en John Spiker met ‘Peaches’ uit de film The Super Mario Bros. Movie en drie nummers uit de film Barbie, te weten ‘Dance the Night’ van Mark Ronson, Andrew Wyatt, Dua Lipa en Caroline Ailin, ‘I’m Just Ken’ van Mark Ronson en Andrew Wyatt en ‘What Was I Made For?’ van Billie Eilish en Finneas O’Connell.

Update 8-1: Bruce en Patti waren aanwezig bij de uitreiking in Los Angeles, maar de Golden Globe voor Best Original Song ging niet naar ‘Addicted to Romance’ maar naar het nummer ‘What Was I Made For?’ van Billie Eilish en Finneas O’Connell uit de film Barbie.

Bruce won twee keer eerder een Golden Globe. In 1994 voor ‘Streets of Philadelphia’ uit de film Philadelphia en in 2009 voor ‘The Wrestler’ uit de gelijknamige film.