Springsteen maakt zijn opwachting in verschillende televisieshows om zijn nieuwe album te promoten. Donderdag zat hij in Londen bij Graham Norton, volgende week en de week erna treedt hij vier keer op in de tv-show van Jimmy Fallon. Nederlandse en Belgische media publiceerden al diverse (meestal niet zo lovende) recensies over Only the Strong Survive. Op de dag van de releasedatum verscheen ook nog de videoclip van ‘Turn Back the Hands of Time’.

‘Turn Back the Hands of Time’ is geschreven door Jack Daniels en Bonnie Thompson en bekend van de single van Tyrone Davis in 1970.

Bruce was donderdag in Londen om opnames te maken voor The Graham Norton Show. De uitzending van de show was gisteravond op BBC. Twee fragmenten zijn vrijgegeven.

Tijdens zijn verblijf in Londen sprak Bruce ook met Zoe Ball voor BBC Radio. Een gedeelte uit het gesprek verscheen op YouTube. Bruce liet bij dit interview weten dat hij de blazerssectie en achtergrondzangers volgend jaar meeneemt op tour.

In dezelfde setting sprak Springsteen ook met Edith Bowman voor Soundtracking Extra.

De Italiaanse radioshow Virgin Radio had een interview via Zoom met Bruce. Het Canadese televisieprogramma Q on CBC deed ook een Zoom-interview met Bruce.

Voor E Street Radio sprak Bruce met Jim Rotolo. Voor het Australische programma The Project sprak Bruce met presentator Waleed Aly.

Volgende week is Bruce drie keer in The Tonight Show with Jimmy Fallon, op maandag, dinsdag en woensdag, en een week later, op donderdag 24 november, zal hij nog een keer verschijnen. Hij gaat onder andere vier nummers van het nieuwe album samen met huisband The Roots spelen. Bruce heeft ook een podcast opgenomen met Questlove, artiestennaam van Ahmir Khalib Thompson, drummer en bandleider van The Roots.

Er zijn wisselende recensies verschenen in Nederlandse en Belgische media, waaronder: AD, Het Parool, De Telegraaf, Oor, Maxazine, De Morgen, Het Belang van Limburg, De Tijd en De Dansende Beren. De goed beargumenteerde, kritische recensie van Caryn Rose met mooie terugblik naar de kerstshows van 2003 is ook de moeite waard om te lezen.

Muziekblad Lust For Life brengt een speciale editie uit die geheel gewijd is aan Springsteen. Je kunt deze uitgave nu al bestellen, en alleen dit weekend met 2 euro korting via de code BRUCEFAN (invullen bij afrekenen). Je krijgt het blad dan zonder extra verzendkosten thuisgestuurd (in Nederland of België), vijf dagen voordat het in de winkel ligt.