Springsteen on Broadway van 27 augustus is op video opgenomen. Er is nog geen officieel bericht gekomen over wat er met deze opname zal gebeuren. Bruce begint volgende week aan de laatste serie shows. Hij belde vrijdag 27 augustus met E Street Radio en zei wel wat over de No Nukes-dvd.

Op Instagram liet Patti Scialfa weten dat de show vrijdagavond opgenomen werd. In een interview met Backstreets aan het begin van deze reeks had Jon Landau al gezegd dat er plannen waren om de show op te nemen. “We do want to do something. We’re not going to do another film; I don’t think that feels right. But, we will capture the essence of this show in a more modest style.” Wat dat zal betekenen en of de beelden van deze show binnenkort te zien zijn, is dus afwachten, maar het kan wel een kleine troost zijn voor de Europese fans die kaartjes voor deze serie Broadway-shows gekocht hadden, maar Amerika niet in mogen vanwege de aanhoudende inreisbeperkingen.

Foto: Rob DeMartin.

Bruce belde vandaag met Jim Rotolo live op E Street Radio. Bruce zei niets over de filmopnames (werd hem ook niet gevraagd), maar vertelde wel dat hij heel tevreden was over het publiek in het St. James Theater. Ook was hij erg content met de shows die hij dit jaar heeft gegeven.

Rotolo vroeg Bruce naar de video van No Nukes. Bruce heeft de film al gezien en vond de beelden prachtig. Hij noemt het een perfect document van de band uit 1979. “It’s a good piece of performance and we’re excited for people to see it.” De dvd wordt later dit jaar uitgebracht. Wanneer precies wordt in september bekend. In het telefonisch interview zei Rotolo ook dat deel 27 van het radioprogramma From My Home To Yours gereed is. Dit deel heet ‘Cupid’ en wordt aanstaande woensdag op E Street Radio uitgezonden.

Foto: Rob DeMartin.