Springsteen on Broadway krijgt een reprise. Bruce gaat van 26 juni tot 4 september weer optreden. Dertig shows zijn nu aangekondigd. Kaartjes worden vanaf donderdag verkocht via SeatGeek.

“I loved doing Springsteen on Broadway and I’m thrilled to have been asked to reprise the show as part of the reopening of Broadway”, zegt Bruce in een persbericht op zijn website over het onverwachte nieuws. Gezien dit statement lijkt het er dus op dat hij fungeert als publiekstrekker; om Broadway na de coronasluiting weer nieuw leven in te blazen. Mensen mogen overigens volgens datzelfde bericht alleen naar de show komen als ze volledig zijn gevaccineerd tegen covid-19.

De optredens zullen plaatsvinden in het St. James Theatre, met 1710 stoelen een van de grootste theaters op Broadway, dat vanwege mogelijke coronamaatregelen wellicht maar ten dele bezet kan worden. Het Walter Kerr Theatre, waar Springsteen de voorstelling van oktober 2017 tot juni 2018 236 keer gaf, is met 975 stoelen juist een van de kleinste theaters op Broadway.

Springsteen on Broadway 27 december 2017.
Springsteen on Broadway 27 december 2017 (foto: Muriël Kleisterlee).