Springsteen gaat op 17 oktober in the Stone Pony, Asbury Park, vriend en bandlid Little Steven interviewen over diens memoires Unrequited Infatuations. Het evenement wordt georganiseerd door TeachRock, de onderwijsorganisatie die Steve aan het hart gaat, en Hard Rock.

Naast Springsteens interview is er een paneldiscussie met Jon Landau, Nona Hendryx (muzikante die onder andere aan Steves ‘Sun City’ project meedeed) en Sopranos-acteur Steve Buscemi. John Stewart zal de discussie leiden. Eerder werd ook al aangekondigd dat er optredens zullen zijn, maar of Bruce hieraan meedoet, is niet bekendgemaakt. Het evenement wordt coronaproof gehouden en de opbrengst van de entreegelden gaat naar Teachrock. De goedkoopste kaartjes kosten $ 750.

Update 16-9: Bruce gaat Steve ook al eerder interviewen. Het gesprek vindt op 28 september plaats en is online te volgen. Voor $ 45 (met een gesigneerd boek) of $ 35 (ongesigneerd boek) kun je meekijken. Het gesprek start om 8 uur ’s avonds Amerikaanse Eastern Time (2 uur ’s nachts in Nederland) maar is ook on demand terug te kijken.