De live-download van deze maand is de opname van het concert dat Springsteen en de E Street Band op 1 oktober 1978 gaven in het Fox Theater in Atlanta. Dit is de tiende Darkness-show die is uitgebracht in de Archive-serie en de tweede van Atlanta (eerder was al de radioshow van 30 september verschenen). Toch is deze uitgave een aanwinst, omdat niet eerder een complete opname van deze show circuleerde en er zelfs nog geen duidelijkheid bestond over de gespeelde setlist.

De tweede show in Atlanta was eigenlijk het slotconcert van de Darkness-tour. Bruce refereert hier aan het begin van het concert ook aan en opent met ‘The Last Time’ van The Rolling Stones, de eerste uitvoering van deze cover. Na de show werd besloten om nog eens 28 concerten aan het schema toe te voegen en een maand later werd de Darkness-tour hervat. ‘It’s My Life’ van The Animals voeren Bruce en de band dit concert in Atlanta voor het laatst uit.

Voor ‘Thunder Road’ vertelt Bruce dat hij backstage een jongen sprak die zelf in een bandje is gaan spelen, omdat Springsteen hem inspireerde. “It meant a lot to me, it reminded me why I started doing all of this stuff in the first place. See you out on ‘Thunder Road’.”

‘Kitty’s Back’ wordt gespeeld en na deze show pas weer bij een Kerstshow in Asbury Park in 2000. Verder op de setlist ‘Heartbreak Hotel’, een vroege versie van ‘Point Blank’ en de combo’s ‘Meeting Across the River’ – ‘Jungleland’ en ‘Incident on 57th Street’ – ‘Rosalita’. ‘Incident’ draagt Bruce op aan zijn lichtman Marc Brickman. Voor de laatste toegift ‘Quarter to Three’ bedankt Bruce nog meer crewleden. De tien minuten durende uitvoering die volgt, krijgt iedereen op de banken. Bruce roept uit: “If you don’t dance to this, slap yourself in the face, you might be dead.” Een waardig uitroepteken achter deze gedreven show.