Op maandagavond 27 september organiseert uitgeverij Volt samen met Be True en Leon Verdonschot in boekhandel Broese in Utrecht de lancering van de Nederlandse uitgave van de memoires van Stevie Van Zandt, Onbeantwoorde verliefdheden. Vanaf 10.00 uur morgenochtend (24-8) kunnen Be True-lezers zich hiervoor inschrijven via een speciaal e-mailadres dat op dat tijdstip bij dit bericht wordt gezet.

Programma boeklancering Little Steven: Q&A, optreden en quiz

De Nederlandstalige titel van de memoires is Onbeantwoorde verliefdheden – Odyssee van een rock-‘n-rollconsigliere. De boeklancering in Broese (Oudegracht 112b, Utrecht) start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Nadat alle gasten binnen zijn volgt er een introductie door Leon Verdonschot, gevolgd door een videovertoning van een Q&A met Little Steven die Leon speciaal voor de Nederlandse boeklancering gaat opnemen. Daarna volgt een optreden van Jan Eilander (o.a. zanger van de band Trio Bier, maker van documentaires over Herman Brood en André Hazes, schrijver) en een quiz waaraan alle gasten kunnen deelnemen.

Win een meet & greet met Steve!

De winnaar van de quiz krijgt twee kaartjes voor Border Kitchen (zie hieronder) waar Steve zelf aanwezig is. Ook krijgt de winnaar een meet & greet met Little Steven aangeboden (op voorwaarde dat dit mag volgens de dan geldende coronaregels).

Gastenlijst, reservelijst en aanmelden 27 september

Vanwege coronabeperkingen kunnen er voorlopig 50 gasten worden ontvangen op de boeklancering. Aanmelding hiervoor gaat op volgorde van inschrijving via onderstaand e-mailadres. Zodra het aantal van 50 gasten is bereikt, starten we met het maken van een reservelijst. Mogelijk wordt het aantal toegelaten bezoekers later verhoogd en kunnen dan mensen van de reservelijst ook komen. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je via e-mail een bericht waarin vermeld staat of je op de gastenlijst of op de reservelijst staat.

Je kunt je nu aanmelden voor de release party voor 27 september
Vermeld je volledige eigen naam en alle namen van mensen wie je meeneemt in je mail. Entreeprijs is 30 euro per persoon, te betalen bij Broese. Meld je alleen aan als je zeker weet dat je kunt! Mail: preview@betrue.nl

Toegangsprijs en coronabewijs

Meld je alleen aan als je zeker weet dat je maandagavond 27 september kunt komen. De toegangsprijs is € 30,- (betaling te voldoen bij de kassa van Broese). Voor deze prijs ontvang je het Nederlandstalige boek, een goodiebag en enkele consumpties.

Alleen mensen die op de gastenlijst staan, kunnen op 27 september worden toegelaten. Bij de ingang wordt de gastenlijst gecontroleerd. Alleen als je in bezit bent van een geldige QR-coronacode (dus na een recente negatieve coronatest, vaccinatiebewijs of doorgemaakte besmetting) kun je de lancering bijwonen.

Steve is 6 oktober in Nederland

Naast de boeklancering van 27 september komt Steve op woensdag 6 oktober zelf naar Nederland om zijn boek te promoten. Bij Border Kitchen in Theater aan het Spui in Den Haag wordt Steve voor het publiek live geïnterviewd. Daarna is er een Q&A. Kaartjes voor Border Kitchen gaan a.s. zaterdag 28 augustus om 11 uur in de voorverkoop via de Crossing Border-site. De prijs is € 42,50. Bij dit event is het gesigneerde boek (hardcover, keuze tussen de Engelstalige of Nederlandse versie) bij de toegangsprijs inbegrepen.