Traditiegetrouw organiseert Sony Music een release party bij een nieuw Springsteen-album, deze keer voor Only the Strong Survive in samenwerking met Concerto Recordstore en Be True. Op donderdagavond 10 november wordt in de platenwinkel in Amsterdam met een speciaal programma afgeteld tot middernacht, wanneer Only the Strong Survive verkocht mag worden.

Concerto Recordstore (Utrechtsestraat 52-60, Amsterdam) opent vanaf 21.00 uur de deuren speciaal voor Springsteen-fans. Springsteens management heeft bepaald dat het album pas vanaf middernacht mag worden verkocht. Houd hiermee rekening in je (reis)planning.

Programma release party ‘Only the Strong Survive’

  • 21.00-21.30    : inloop
  • 21.45-22.30    : live-muziek van Erwin Nijhoff
  • 22.30-23.00   : quiz met mooie prijs
  • 23.00-00.00  : luistersessie Only the Strong Survive
  • vanaf 00.00   : start verkoop Only the Strong Survive met promoposters/Bruce-tasjes
  • 01.00               : sluiting Concerto

De winnaar van de quiz gaat naar huis met deze foto van Danny Clinch op canvas.

Aanmelden release party

Slechts 150 bezoekers kunnen hierbij zijn (waaronder prijswinnaars van Lust of Life). Aanmelden verloopt uitsluitend via het kaartsysteem van Concerto. Kaarten worden op naam gereserveerd, toegang is gratis. De kaarten die via Be True werden verspreid, zijn uitverkocht, maar er zijn nog een paar plaatsbewijzen te reserveren via de link van Concerto.

Vinyl, cd’s en posters Only the Strong Survive

Verkrijgbaar op donderdagavond 10 november bij Concerto zijn de cd, de reguliere (zwarte) vinyl-2lp en de indie-exclusive 2lp op oranje vinyl. Bij de lp-uitvoering zit een grote poster (12 x 24 inch) en bij de cd-uitvoering een kleinere poster (9.5 x 19 inch) ingevouwen. Voor iedere koper heeft Concerto een speciaal Springsteen-tasje laten maken en Sony Music laat voor de releaseparty een unieke promoposter maken die iedere koper mee naar huis krijgt.

De etalage van Concerto speciaal aangekleed voor de release van No Nukes vorig jaar.