Little Stevens memoires Unrequited Infatuations: Odyssey of a Rock and Roll Consigliere (A Cautionary Tale) zal ook in het Nederlands verschijnen. Uitgeverij Volt laat weten dat de Nederlandse vertaling 27 september verwacht wordt en organiseert met Be True dan een boeklancering.
De precieze details voor de boeklancering worden nog uitgewerkt, maar het wordt een bijeenkomst zoals eerder ook voor Springsteens autobiografie Born to Run is georganiseerd. Deze vindt waarschijnlijk plaats in boekhandel Broese in Utrecht. Hierover volgt later meer informatie (je kunt je nu nog NIET aanmelden), maar mocht je interesse hebben in de Nederlandse vertaling en in het bijwonen van de boekpresentatie, is het wellicht verstandig om nog even te wachten met het online bestellen van de biografie zodra deze via de reguliere  webshops beschikbaar komt. De Engelstalige uitgave Steves biografie verschijnt 28 september.

 

Springsteen op Live from the Beacon Theatre

Gisteren werd ook aangekondigd dat Little Steven een live-opname uitbrengt: het laatste concert van de Summer of Sorcery-tour van 9 november 2019 in het Beacon Theatre in New York. Deze uitgave verschijnt op 9 juli in de vorm van een 3 cd-box, 5 lp’s (vinylbox verschijnt al op 18 juni) en op blu-ray. Naast het gehele concert van New York staan er ook bonustracks op de uitgave, waaronder special guest-optredens van Bruce Springsteen, Nils Lofgren, Jake Clemons, Jimmy Barnes, Peter Wolf, Garland Jeffreys en Peter Garrett.