De live-download van de maand augustus is, met twee weken vertraging, vrijdag verschenen: de Sessions Band-show van 11 november 2006 in Wembley Arena, Londen is als dubbel-cd uitgebracht.

Belangrijkste wapenfeit van deze show is de première van ‘Long Walk Home’. Het nummer dat een jaar later op Magic verscheen en door Bruce met de E Street Band en ook solo vaak live is gespeeld, kende dus het debuut in de uitvoering met The Sessions Band (bij de tweede ronde van de Europese tour in 2006 had Bruce de naam van Pete Seeger van de bandnaam laten vallen). Bruce introduceerde het nummer als ‘Gonna Be a Long Walk Home’, noemde het een “work in progress” en voegde er in zijn introductie aan toe dat hij de avond voor het optreden in Londen Lucinda Williams had zien optreden (Bruce speelde twee nummers met haar mee) en hij noemde haar dapper dat zij allemaal nieuwe nummers speelde. De tekst van deze eerste versie wijkt in het laatste couplet nog af van de definitief uitgebrachte versie.

De setlist kende nog een paar opvallende keuzes: ‘Blinded By the Light’ als opener, ‘Growin’ Up’, ‘Devils & Dust’ en als laatste toegift ‘Froggie Went a Courtin”.