Staat jouw naam als Bruce-fan straks in ons boek Springsteen in Nederland? Ter financiering van de bouw en het onderhoud van de nieuwe Be True-website die we in november lanceerden, hebben we een leuke actie rond ons boek. Tegen een kleine bijdrage wordt jouw voor- en achternaam vermeld in Springsteen in Nederland en ga je de boeken in als Nederlandse Springsteen-fan.

Je hebt tot en met 15 januari de tijd om je naamsvermelding te bestellen en betalen en zo te worden meegenomen in het boek Springsteen in Nederland. Na 15 januari wordt/worden de namenpagina(‘s) opgemaakt en gaat ons boek naar de drukker. Er zijn maximaal 1000 naamplekken beschikbaar, dus aarzel niet te lang als je zeker wilt zijn van een plek.

Update: zo’n 750 fans hebben hier gebruik van gemaakt. Het is niet meer mogelijk om je naam nog door te geven, de laatste pagina’s worden nu opgemaakt en het boek gaat binnenkort naar de drukker.

Het boek gaat ongeveer 300 pagina’s tellen. Het is vanaf februari voor te bestellen en verschijnt begin maart. De boekprijs is nog niet precies bekend omdat we nog bezig zijn met de aankoop van de laatste foto’s, maar zal maximaal € 39,95 incl. verzendkosten bedragen.