Springsteens download van deze maand is de audio-opname van het Wrecking Ball-concert met de E Street Band op 15 augustus 2012 in Fenway Park, het legendarische honkbalstadion van de Red Sox in Boston.

Dit was de tweede achtereenvolgende show in Boston en het tweede concert dat Springsteen en de E Street Band gaven na de succesvolle Europese tournee. Springsteen gaf in die tijd lange shows (het langste concert ooit was twee weken hiervoor, in Helsinki, Finland) en deze show in Boston duurde ruim drieënhalf uur. Op de setlist kwamen enkele speciale keuzes te staan. Bruce en Roy Bittan opende de show met hun tweeën met een pianoversie van ‘Thunder Road’. ‘Summertime Blues‘ en ‘Girls in their Summer Clothes‘ waren verrassingen vroeg in de show.

‘Knock on Wood’, ‘Does this Bus Stop at 82nd Street?’, ‘Thundercrack’ en ‘Frankie’ waren verzoeknummers uit het publiek. Bruce speelde ‘Prove it All Night’ met het lange piano- en gitaarintro. En tijdens ‘Working on the Highway’ nam hij een biertje en een hotdog aan van een fan uit het publiek. Tijdens ‘Backstreets’ zong Springsteen enkele regels uit ‘Dream Baby Dream’. En de toegiften opende hij met een unieke soloakoestische uitvoering van ‘Who’ll Stop the Rain‘. Bij de laatste toegift ‘American Land’ kwam Ken Casey van de Bostonse band Dropkick Murphys meezingen.