Missschien niet helemaal onverwacht maar de coronamaatregelen gooien roet in het eten voor de traditionele releaseparty die Sony Music ook met Letter to You voor Be True-leden wilde organiseren. Toch willen de platenmaatschappij en Be True stilstaan bij dit nieuwe Springsteen-album. Sony Music heeft een exclusief Letter to You promo T-shirt voor Be True-leden ontworpen.

Het T-shirt krijg je via Plato gratis bij de aanschaf van een lp of, voor 1 euro extra ten opzichte van de reguliere Plato-prijs bij een cd. Het is alleen verkrijgbaar via de speciale online bestellink van Plato, ook voor Belgische Springsteen-fans:

www.platomania.nl/etalage/list/id/1305

Let op: er zijn vier T-shirtmaten beschikbaar (bij de lp’s zie je de maat pas na doorklikken op product). Geef bij de bestelling jouw keuze aan. Per klant/adres wordt 1 T-shirt geleverd en zodra een van de maten is uitverkocht, wordt deze keuze offline gehaald. Het gaat om een gelimiteerde oplage dus voor deze exclusieve promo T-shirts geldt: op = op.


Plato biedt de cd, de reguliere vinyl dubbel-lp en de gelimiteerde grijskleurige vinyl dubbel-lp aan. Bij de lp-uitgaves zit ook een mooi groot tekstboek van 16 pagina’s. De bestelde producten kunnen worden thuisgestuurd of na bestelling vanaf 23 oktober worden afgehaald in een Plato-winkel of bij Concerto in Amsterdam.