In december verschenen twee officiële Springsteen-downloads: op de eerste vrijdag van de maand werd de opname van het Magic Tour-concert in Nashville (21 augustus 2008) aangeboden en vlak voor kerst verscheen de opname van een Reunion Tour-stop in East Rutherford, New Jersey (18 juli 1999). Met de tour op het punt van beginnen wordt de Archive-serie gepauzeerd.

De setlist van de show in Nashville bevatte afwijkende keuzes van Springsteen en bijzondere verzoeknummers uit het publiek, zoals ‘Good Rocking Tonight’. Dit is een cover van Roy Brown, maar vooral bekend van de uitvoering van Elvis. Hoewel zeventien keer gespeeld tijdens de Darkness-tour had Bruce dit nummer sinds 1980 niet meer live uitgevoerd. Ook speelde Bruce en de band ‘Held Up Without a Gun’, een kort stukje van ‘I Walk the Line’ van Johnny Cash voorafgaand aan ‘I’m on Fire’, ‘I Fought the Law’ (ter gelegenheid van de verjaardag van Clash-zanger Joe Strummer) en het ‘Mona’-intro voor ‘She’s the One’.

In ‘Growin’ Up’ vertelde Bruce een verhaal over de pooltafel die hij als kind had verkocht om zo een gitaar te kunnen kopen. Dave Bielanko van Marah was special guest en zong mee met ‘Rosalita (Come Out Tonight)’.

Het concert op 18 juli 1999 was de tweede show uit een serie van vijftien die Bruce en de E Street Band die zomer gaven in de Continental Airlines Arena in East Rutherford. Op de setlist kwamen nummers als ‘I Wanna Be with You’, ‘Loose Ends’, ‘Stand on It’ en ‘Freehold’.

De tour start op 1 februari in Tampa. Het is de intentie dat de audio-opname van elke show als download en cd beschikbaar komt. De uitgaves uit de Archive-serie worden gepauzeerd tot na de Europese tour.