Gisteren werd via socialmediakanalen van Springsteen bekendgemaakt dat Bruce ziek is en de twee concerten in het Citizens Bank Park in Philadelphia worden uitgesteld. Er moeten nog data worden gevonden waarop de shows worden ingehaald.

Het is niet bekendgemaakt wat Springsteen mankeert of hoe ernstig de ziekte is, maar wel dat hij ook vrijdag niet kan optreden. Of er nog meer shows afgelast en uitgesteld gaan worden, is nog niet duidelijk. De volgende shows die gepland staan, zijn op 24 en 26 augustus in Gillette Stadium in Foxborough. Het bericht van de afgelasting kwam gisteren, op de dag dat de eerste show in het Citizens Bank Park zou plaatsvinden. Er stonden zelfs al mensen in de rij en alles in het stadion was in gereedheid gebracht voor het eerste concert.

Eerder dit jaar werden de shows in Uncasville, Albany en Columbus ook uitgesteld vanwege ziekte. Er werd toen niet gemeld wie er in de band ziek geworden was waardoor de shows werden afgelast. Een aantal keer eerder waren enkele bandleden, onder wie Little Steven en Nils Lofgren, met COVID besmet, maar de shows gingen toen wel door.