Deze maand verscheen weer een live-opname uit Springsteens concertarchief. Gekozen is voor een concert aan het einde van de Europese Wrecking Ball-tour, in het Millenium Stadium in Cardiff, Wales. Dit concert staat te boek als een van de beste van dit deel van de tour, onder meer vanwege de speciale setlist. Zo speelden Springsteen en de band de outtake ‘TV Movie’ en was Eric Burdon van The Animals te gast.

Bij dit deel van The Wrecking Ball-tour waren verzoeknummers een standaard onderdeel van de show. Dit concert springt er wat betreft bijzondere nummers uit. Voor het eerst en het laatst speelde Bruce ‘TV Movie’, een outtake van Born in the USA. Bruce zei het zelf na afloop van de uitvoering: “You heard it first. You heard it last.”

‘Cynthia’, ook een outtake van Born in the USA, was de volgende verrassing. Deze werd gevolgd door ‘Roulette’. Na ‘My City of Ruins’ kondigde Bruce Eric Burdon aan: “I have a friend who’s going to sit in tonight. When I was trying to get that guitar out of Western Auto, it was because I wanted to play and sing like this guy.” Samen speelden ze ‘We Gotta Get Out of this Place’, een cover van The Animals dat voor het laatst door Springsteen en de E Street Band in 1976 gespeeld was.

Andere bijzondere nummers op de setlist zijn ‘Boom Boom’, Summertime Blues’, ‘Pay Me My Money Down’, ‘Tougher Than the Rest’ (een duet met Soozie Tyrell, Patti was afwezig), ‘I’m a Rocker’ en ‘Janey, Don’t You Lose Heart’. Minder dan 24 uur na de show in Cardiff traden Bruce en de E Street Band op in de First Direct Arena in Leeds, een show waarvan de opnames eerder ook al uitgebracht zijn.