Springsteen was donderdag 30 november in de Town Hall in New York City bij een kerstconcert van Darlene Love om de zangeres een platinumplaat voor het nummer ‘Christmas (Baby Please Come Home)’ uit te reiken.

Aan het einde van de eerste set, net nadat Darlene Love en haar band ‘All Alone on Christmas’ hadden gespeeld (een nummer dat Steve Van Zandt schreef voor de film Home Alone 2 ,en dat Love samen met de E Street Band zonder Bruce in 1992 opnam), verscheen Bruce op het podium met de platinumplaat in zijn handen. In haar aankondiging zei Darlene dat ze een week lang met moeite Springsteens aanwezigheid geheim had weten te houden. Bruce omhelsde haar en zei dat Darlene zijn “forever crush” was. Hij roemde de muziek van de band The Crystals, waar Darlene in de jaren zestig zong, en voegde eraan toe: “Het was de stem van Darlene, gevuld met het verlangen van een tiener, die ervoor zorgde dat deze nummers hits werden.”

‘Christmas (Baby Please Come Home)’ is een kerstnummer geschreven door Ellie Greenwich, Jeff Barry en Phil Spector en in 1963 voor het eerst uitgebracht op een kerstplaat van de producer Spector. Bruce noemde het “the absolute greatest Christmas rock ‘n’ roll song of all time” en zei dat door dit nummer, Darlene al zestig jaar deel uitmaakt van ieders kerstdagen. Meer dan drie miljoen exemplaren zijn er inmiddels van het kerstnummer verkocht.

Na een pauze hervatte Darlene de show, zonder Bruce. Het concert sloot ze uiteraard af met ‘Christmas (Baby Please Come Home)’.