Bruce en Patti waren vrijdagavond 19 januari in Wellington, Florida bij een benefietgala waarmee geld werd ingezameld om de uitgaven van de Amerikaanse springruiters die naar de Olympische Spelen in Frankrijk gaan, te bekostigen. Ze speelden drie nummers met een gelegenheidsband.

Bruce en Patti speelden ‘Glory Days’, ‘Money (That’s What I Want)’ en ‘Twist and Shout’. Het gala werd gehouden op de Five Rings Farm. In 2016 werd een soortgelijk benefiet georganiseerd voor het Amerikaanse springruitersteam met medewerking van Bruce en Patti. Jessica, de dochter van Bruce en Patti, maakt deel uit van het team en won samen met het team bij de vorige Olympische Spelen in Tokyo een zilveren medaille.

Update (incl. nieuwe video): Bruce liet ook de gitaar waarop hij speelde, veilen. Degene met het winnende bod kreeg een uitnodiging om mee te vliegen met hem en de E Street Band naar een concert naar keuze, en met vijf gasten de soundcheck bij te wonen, inclusief een rondleiding backstage en op het podium. “Maar je moet wel je eigen drugs meenemen, want de band houdt er niet van om te delen”, grapte Bruce. De hoogste bieder betaalde 300.000 dollar voor dit aanbod.