Bruce en Patti hebben meegedaan aan de uitzending van Stand Up for Heroes, dat dit jaar virtueel werd gehouden en gisteravond op de site van de Bob Woodruff stichting is gepubliceerd. Bruce en Patti speelden twee nummers akoestisch van Letter to You en Bruce deed een nummer solo. Stand Up for Heroes wordt jaarlijks georganiseerd om geld in te zamelen voor militairen die gewond of getraumatiseerd uit oorlogsgebied zijn teruggekeerd.


De uitzending opende met Springsteen en Jon Stewart die in een zijspanmotor op Springsteens terrein reden. Bruce deed drie nummers. Eerst speelde hij met Patti samen ‘House of a Thousand Guitars’ (na 15 minuten in de video te zien). Daarna deed Bruce ‘Long Walk Home’ solo (na 41 en een halve minuut). En aan het einde deden Bruce en Patti ‘I’ll See You in My Dreams’ (na 56 minuten te zien). De beelden waren opgenomen in de schuur op hun terrein in Colts Neck waar ook het optreden van Western Stars is gefilmd.
Dit was de veertiende keer dat de benefiet werd georganiseerd. Bruce heeft alleen de uitgave in 2017 gemist, omdat hij toen op Broadway optrad. Aan de uitgave van dit jaar deden ook muzikanten Sheryl Crow, Brad Paisley en Mickey Guyton mee. Er waren toespraken van onder anderen journalist Bob Woodruff, Prins Harry, acteur Ray Romano, comediènne Iliza Shlesinger en American football-speler Derrick Brown.