Springsteen heeft via zijn officiële kanalen laten weten dat alle resterende concerten voor 2023 tot volgend jaar worden uitgesteld. Er staat dat hij aan de beterende hand is van zijn maagzweer, maar dat hij nog verdere behandeling nodig heeft. Ze nemen het zekere voor het onzekere.

Volgende week wordt bekendgemaakt wanneer de uitgestelde shows zullen plaatsvinden. Dezelfde locaties worden aangehouden. Mensen met kaartjes die op de nieuwe datum niet kunnen, hebben een maand de tijd om hun geld terug te vragen.

post-comp_1080x1080_v2

Update 14-10: Alle data voor de inhaalconcerten zijn bekendgemaakt. De indoor-concerten in Amerika vinden plaats tussen 19 maart en 21 april 2024. Op 18 april staat het stadionconcert in Syracuse gepland. Tussen eind april en half augustus staan nog geen shows gepland, waarschijnlijk zullen in deze maanden concerten in Europa gaan plaatsvinden. Op 15 en 18 augustus volgen indoorshows in Pittsburgh waarna er nog 4 stadionconcerten aan de Westkust gepland staan. De arena-concerten in Canada zullen plaatsvinden tussen 31 oktober en 22 november 2024. Opvallend is dat Springsteen en de E Street Band nu tussen de meeste shows twee dagen rust ingepland hebben in plaats van een dag.