Springsteen heeft gisteravond meegedaan aan het Stand With Teachers online event dat door TeachRock en Little Steven georganiseerd was om geld in te zamelen voor onderwijsprojecten. Bruce speelde in een video een mooie, akoestische uitvoering van ‘Letter to You’.

Na de aankondiging van Little Steven kwam Springsteen als laatste in het ruim een uur durende programma voorbij. In de thuis opgenomen video was alleen Bruce te zien, zittend in een kamer met akoestische gitaar. Op een bank achter hem lag een kussen met een Greetings From Asbury Park-print en op de vensterbank naast hem lag het boek American Music van fotografe Annie Leibovitz en een cd-collectie van Elvis Presley, A Boy From Tupelo: The Complete 1953-55 Recordings. Bruce droeg een grijze pet (die hij ook droeg bij het optreden voor Light of Day, in januari van dit jaar in Asbury Park) en een sjaal. Bruce sloot zijn opname af met de boodschap: “This is Bruce Springsteen, and I stand with teachers.”


In het programma waren videoboodschappen te zien van Vincent Pastore en Steve Buscemi, acteurs uit The Sopranos en van Trond Fausa Aurvåg en Steinar Sagen, acteurs uit Lilyhammer. Ook Maureen Van Zandt, echtgenote van Little Steven, en zanger Sammy Hagar had een boodschap. Tom Morello gaf een interview en er waren optredens van Eddie Vedder, Margo Price, Melle Mel en Jackson Browne. Eddie Vedder, die in het begin van het programma zat, speelde een akoestische versie van ‘Growin’ Up’.  Daarin maakte hij in het eerste couplet een kleine vergissing in de tekst, maar herstelde die vervolgens zelf lachend. Hij droeg de uitvoering op aan zijn jongere broer Mike, die leraar is en hij zei: “This is about a rebel in school. Some kids are harder to teach than others, but they’ll turn out okay.”


De stream is nog tot en met 31 december terug te zien tegen betaling van $ 25. Na het programma wordt ook een aantal kerstvideo’s getoond, onder andere ‘Merry Christmas (I Don’t Want to Fight Tonight)’ van Little Steven and the Disciples of Soul.