Eind vorige week verscheen er weer een live-opname uit Springsteens concertarchief: het concert van 21 september 1978 in het Capitol Theatre in Passaic, New Jersey.

Dit concert is de laatste in een reeks van drie die Springsteen en de E Street Band in het Capitol Theatre geven. De twee voorgaande shows, van 19 en 20 september, zijn al eerder officieel uitgebracht. De show van 21 september die nu officieel verschijnt in sublieme geluidskwaliteit, is eerder uitgebracht als bootleg onder de titel The Bosses Birthday Party. Het concert vindt immers plaats twee dagen voor Springsteens 29ste verjaardag. Tijdens het concert krijgt Bruce cadeautjes uit het publiek en zijn crew biedt hem een grote neptaart aan op het podium waaruit een schaars geklede vrouw stapt. Het publiek zingt ‘Happy Birthday’ voor Bruce. Tijdens de show speelt Bruce ‘Sweet Little Sixteen’ van Chuck Berry voor zijn eigen verjaardag.

Andere bijzondere nummers deze avond zijn de opener, ‘Highschool Confidential’, een cover van Jerry Lee Lewis, en ‘Meeting Across the River’, dat Bruce aan ‘Jungleland’ koppelt aan het einde van de eerste set. Verder vraagt Bruce het publiek te kiezen tussen ‘The Fever’ en ‘Incident on 57th Street’, maar omdat de reactie op beide nummers even groot is, besluit hij ze achter elkaar te spelen. ‘Incident’ loopt naadloos over in ‘Rosalita (Come Out Tonight)’. In dit nummer spelen Bruce en de band ook, na de aankondiging van Clarence Clemons, een stukje van ‘Macho Man’ van The Village People.

In ‘Racing in the Street’ raakt Bruce een deel van de tekst kwijt. De tweede set openen Bruce en de band met ‘Santa Claus is Coming to Town’. In totaal spelen ze vier covers, de laatste toegift is ‘Quarter to Three’. En de show bevat maar liefst vijf Springsteen-nummers die op dat moment nog niet uitgebracht zijn, namelijk naast ‘The Fever’ ook ‘Independence Day’, ‘Fire’, ‘Because the Night’ en ‘Point Blank’.