Traditiegetrouw verschijnt er voor kerst een extra download uit Springsteens live-archief. Dit jaar is het de opname van de show van 12 december 1975 in het C.W. Post College, in Greenvale, New York. Die show is vooral bekend van de officieel uitgebrachte live-versie van ‘Santa Claus is Comin’ to Town’.

Deze live -versie van ‘Santa Claus’, een toegift in de show, verscheen in 1981 als promo-uitgave en stond op het benefietalbum In Harmony 2. Ook verscheen het in 1985 als b-kantje van de vinylsingle ‘My Hometown’  en in 1988 als bonustrack op de cd-single van ‘Tunnel of Love’. Het concert in Greenvale, New York, begon later dan gepland in verband met een sneeuwstorm. Het concert startte met de pianoversie van ‘Thunder Road’. Op de setlist staan nummers als ‘Lost in the Flood’, ‘(It’s Hard to Be a) Saint in the City’, ‘Backstreets’ en ‘Kitty’s Back’.

‘It’s My Life’, een cover van The Animals, speelden Springsteen en de band hier voor het eerst en was een spontane uitvoering. Max Weinberg zei over het debuut van ‘It’s My Life’ in de BBC-documentaire Glory Days dat het nummer niet eerder gerepeteerd was en Springsteen niet van tevoren gezegd had dit te gaan spelen. In de toegiften speelde Bruce ook ‘For You’ solo op piano. De show eindigde met de covers ‘Sha-la-la’ en ‘Quarter to Three’.