Zaterdagavond 18 maart traden Springsteen en de E Street Band op in het Bryce Jordan Center op de campus van Pennsylvania State University. ‘Hungry Heart’ was een tourdebuut en ‘I’m on Fire’ en ‘Out in the Street’ kregen van Bruce ook weer een plekje op de setlist.

De universiteitsstad Penn State ligt zo’n 300 kilometer van Philadelphia, waar Bruce op donderdag had opgetreden. Ondanks de nabijheid was de setlist ten opzichte van die show in Philadelphia slechts op drie plekken gewijzigd. Geen ‘Trapped’, maar dus ‘Hungry Heart’, ‘I’m on Fire’ en ‘Out in the Street’ dat tot aan de show in St. Paul elke avond was gespeeld maar sindsdien van de setlist was gelaten. Tijdens de soundcheck hebben Bruce en de band ook ‘The Ties that Bind’ gerepeteerd, maar dat nummer werd bij de show niet herhaald.

Centre Daily schreef over het concert: “Fans in het stadion brulden de naam van Springsteen terwijl de singer-songwriter samen met zijn bandleden het podium betrad en zijn setlist een kickstart gaf met ‘No Surrender’. De hele avond vloeide Springsteen van de ene hit in de andere, waarbij hij zijn discografie verbond met gitaarsolo’s en met de E Street Bandleden op hun respectievelijke instrumenten. Springsteen bracht het publiek overeind met het gejank van zijn gitaar en de energie werd versterkt toen de tamboerijnen, saxofoons, trompetten, drums en keyboards van de band allemaal in harmonie werkten, zoals tijdens zijn cover van ‘Nightshift’ van de Commodores. Als een familie op het podium dirigeerde Springsteen de verschillende muzikanten van de E Street Band om zo de talenten van elk bandlid te benadrukken, van soulvolle saxofoon tot wild drumwerk.”

Setlist 18-3: No Surrender / Ghosts / Prove It All Night / Letter to You / The Promised Land / Out in the Street / Candy’s Room / Kitty’s Back / I’m on Fire / Nightshift / Hungry Heart / The E Street Shuffle / Johnny 99 / Last Man Standing (soloakoestisch) / Backstreets / Because the Night / She’s the One / Wrecking Ball / The Rising / Badlands // Thunder Road / Born to Run / Rosalita (Come Out Tonight) / Glory Days / Dancing in the Dark / Tenth Avenue Freeze-out / I’ll See You in My Dreams (soloakoestisch)