Springsteen en de E Street Band hebben vrijdag 22 maart in de T-Mobile Arena in Las Vegas opgetreden. Bruce hield zich aan de belofte die hij uitsprak in het interview met E Street Radio: er was de nodige variatie in de setlist ten opzichte het vorige concert van drie dagen eerder in Phoenix. De show opende met de tourpremière van ‘Roll of the Dice’ en de toegiften startten met ‘Viva Las Vegas’. Halverwege het concert speelden Bruce en de band ‘Hungry Heart’ en ‘Racing in the Street’.

Bruce kwam volledig in het zwart gekleed het podium op en zei tegen het publiek: “Good evening Las Vegas! Did you lose your money? Did you lose your money? Somebody lost their money otherwise we wouldn’t be here. We want to make you feel like the luckiest people in the world.” Hij pakte een tamboerijn die hij een paar seconden later weer weglegde, terwijl de band ‘Roll of the Dice’ inzette. Dit nummer van Human Touch is voor het laatst in 2017 in Australië gespeeld.

Bruce pakte een zonnebril aan met grote Elvis-bakkebaarden aan de pootjes en zette deze op. Hij haalde een fles champagne op die klaarstond op het podium, ontkurkte die en spoot een lading schuim over het publiek heen. Ook ving hij een twee stoffen dobbelstenen op die hij weer teruggooide in het publiek.

Na deze energieke opener volgde de set met vaste keuzes en pas na ‘Mary’s Place’ kwamen er weer wijzigingen. Eerst ‘Hungry Heart’, dat vorig jaar twee keer gespeeld is, gevolgd door ‘Racing in the Street’, dat vorig jaar alleen een keer in Göteborg is gedaan.

Bij de opener van de toegiften kwam het verwachte tourdebuut van ‘Viva Las Vegas’. Van deze cover, bekend van Elvis Presleys uitvoering, zijn slechts zeven eerdere live-uitvoeringen bekend. De laatste stamde uit 2002 toen Bruce en de band voor het laatst in de gokstad optraden. Little Steven speelde een mooie gitaarsolo en ook de blazerspartij was vermeldenswaardig.

De overige toegiften waren de vaste keuzes. In ‘Glory Days’ vroeg Bruce eerst aan Little Steven of hij naar huis wilde, daarna aan het publiek en ten slotte aan Max Weinberg. Na ‘Tenth Avenue’ eindigde Bruce de show met het soloakoestische ‘I’ll See You in My Dreams’.

Het volgende concert is maandag in San Diego.

Setlist 22-3: Roll of the Dice / Lonesome Day / Prove It All Night / No Surrender / Ghosts /  Letter to You / The Promised Land / Spirit in the Night / Don’t Play that Song / Nightshift / Mary’s Place / Hungry Heart / Racing in the Street / Last Man Standing (soloakoestisch) / Backstreets / Because the Night / She’s the One / Wrecking Ball / The Rising / Badlands / Thunder Road // Viva Las Vegas / Born to Run / Rosalita (Come Out Tonight) / Glory Days / Dancing in the Dark / Tenth Avenue Freeze-out / I’ll See You in My Dreams (soloakoestisch)