Door het invullen van onderstaand formulier kun je een advertentie laten plaatsen op deze pagina. De redactie van Be True controleert de advertenties voordat ze worden geplaatst. Alleen advertenties met kaarten die voor kostprijs worden aangeboden, worden gepubliceerd.

Omdat de prijzen voor platinum en hospitality-kaarten hoog zijn en verschillen per concert, is voor ons en veel andere fans niet duidelijk wat de daadwerkelijk betaalde prijs voor dit soort kaarten is. Om de boel transparant te houden hebben we besloten hier alleen advertenties voor reguliere staanplaatsen (golden circle en GA) en zitplaatsen op te nemen. Wil je platinum of hospitality-kaarten verkopen, dan kan dat via TicketSwap en Ticketmaster.

Mail ons op tour@betrue.nl als je je advertentie wilt laten verwijderen onder vermelding van de titel van je advertentie. Om dit overzicht actueel te houden, verwijderen wij alle advertenties 1 maand na publicatie. Heb je je kaarten dan nog niet verkocht, gevonden of geruild, dan kun je een nieuwe advertentie plaatsen door het formulier opnieuw in te vullen.

Advertentie toevoegen

Als een plaatsnaam niet in de lijst tevoorschijn komt, kan deze gewoon ingetypt worden.
max. 6 stuks

* = verplicht in te vullen