Plony Visser was op 22 en 23 maart bij Springsteen on Broadway: “Geweldig! Dit had ik zeker niet willen missen.”

Op 19 december vorig jaar heb ik met hulp van Martijn Harleman twee tickets voor verschillende avonden van Bruce on Broadway kunnen kopen. Martijn is een echte fan, die zich inzet voor een andere fan! Klasse!

Woensdag 21 maart was ik al om 16.00 uur bij het theater en er stonden ook al wat mensen. Het was slecht weer, het had de gehele dag gesneeuwd en was erg koud. Later stonden er wel heel veel mensen in de rij om nog een ticket te scoren vanwege het slechte weer én de gecancelde vluchten. Omstreeks 18.45 arriveerden Bruce en Patti. Patti ging gelijk naar binnen en Bruce nam de tijd om te signeren, zo ook mijn Born to Run-boek.

Donderdag 22 maart was ik om 17.00 uur bij het theater en wilde ik foto’s maken, want tijdens het signeren heb je daar geen tijd voor. Bruce en Patti arriveerden weer ongeveer dezelfde tijd als de dag ervoor. Patti nam deze keer ook de tijd om te signeren en ik heb met haar kunnen praten. En ook Bruce nam weer de tijd om te signeren.

Het Walter Kerr Theatre is een mooi gebouw met een prachtige zaal. Sfeervol, maar de aankleding van podium stelt niet veel voor. Bruce wordt aangekondigd met een “performance”, een optreden, een voorstelling, dus je kan en moet het niet vergelijken met een concert. Beide optredens heb ik als identiek ervaren. Ik had zelfs twee keer dezelfde plek, maar de tweede avond vond ik het publiek veel enthousiaster. Mooie uitvoeringen van zijn nummers, waarbij diverse kippenvelmomenten. En de nummers met zang van Patti kan ik altijd enorm waarderen.
Ik vind het heel bijzonder dat Bruce “zijn” persoonlijke verhaal op “zijn manier” aan jou wil vertellen. En bewonderenswaardig dat hij dit zo doet, night after night. En zeker nu Springsteen on Broadway weer is verlengd, geeft hij veel fans de kans om dit te beleven. Geweldig! Ik had het zeker niet willen missen.”