Foto: Monique Jansen

Monique Jansen ging op 7 maart zonder kaartje naar New York, maar zag een dag later toch de voorstelling Springsteen on Broadway: “Fijn dat hij mijn favoriete nummer ‘My Hometown’ in deze show heeft opgenomen.”

Op 7 maart vloog ik zonder kaartje voor de Broadway-show naar New York. Daar aangekomen in de lobbyvan het appartementencomplex heb ik via Messenger een kaartje bemachtigd van zeer behulpzame tramps, die ik zeer dankbaar ben. Direct de volgende avond was het al zover. Heerlijk relaxed aangekomen in het theater, dat op 3 minuten loopafstand van mijn appartement lag. Mijn plek was echt fantastisch, ik zat bijna op het podium. Een zeer intense show volgde, waarin Bruce zijn persoonlijke verhaal deelt. Fijn dat hij mijn favoriete nummer ‘My Hometown’ in deze show heeft opgenomen. Dat zorgde overigens wel voor het eerste emo-momentje, maar dat terzijde. De twee nummers samen met Pati zorgden voor de afwisseling in de show en ik vond Patti echt heel goed zingen.

Foto: Monique Jansen

De zondag na de show heb ik nog een tripje gemaakt naar een paar bekende plekjes in New Jersey. Het voelde nog specialer om door Freehold en Asbury Park te lopen, zo kort na de show. Het was een prachtige zonnige dag, die mooie plaatjes heeft opgeleverd.