Hier vind je de meestgestelde vragen over de levering van ons boek Springsteen in Nederland. Deze pagina wordt in de loop der tijd aangevuld. 85 procent van de oplage is al verkocht, wacht dus niet te lang met bestellen als je het boek niet wilt mislopen.

Wanneer ontvang ik een ontvangstbevestiging?

Heb je je mailadres correct ingevoerd, dan ontvang je meestal binnen een paar uur een ontvangstbevestiging van je bestelling. Check ook je spambox. Vooral bij hotmail- en Live-adressen gebeurt het helaas dat de mail niet aankomt. Wees gerust, als het geld van je bankrekening is afgeschreven is de betaling van ons ontvangen en zal je je boek gewoon ontvangen. Toch nog vragen? Mail ons dan op: contact@betrue.nl

Hoe kan ik betalen?

Betaling vindt plaats via iDeal voor Nederlanders of Bancontact voor Belgen.

Heb ik met aankoop naamsvermelding van 7 euro ook het boek gekocht?

Nee, bij de naamsvermelding van 7 euro incl. btw zit het boek niet inbegrepen. Je dient het boek apart te bestellen. Wacht niet te lang. We zijn al door de helft van de oplage heen!

Wanneer verschijnt het boek?

Het boek komt begin maart 2021 van de drukker. Het gaat om grote aantallen boeken en te versturen pakketten, dus de verwerking hiervan kost ons enige tijd. Het grootste, eerste deel van de verkochte oplage wordt verstuurd via een fulfilmentbedrijf/verzendhuis. Onze verwachting over de bezorgdatum bij jou thuis:

Wanneer ontvang ik het boek?

  • Als je uiterlijk op 28 februari 2021 bestelt, ontvang je je bestelling uiterlijk 9 maart 2021 thuis.
  • Als je tussen 1 en 25 maart bestelt, ontvang je je bestelling uiterlijk 31 maart.
  • Houd bij bestelling vanaf 26 maart rekening met een levertermijn van 1 week.

Indien de dag van levering nog verandert, laten we dit weten via onze site en nieuwsbrief.

Wat is de deadline om een gratis boekenlegger te ontvangen?

Indien je je bestelling uiterlijk 28 februari 2021 plaatst, ontvang je van ons gratis een Springsteen-boekenlegger.

Wat zijn de verzendkosten voor België en andere EU-landen?

De verzendkosten voor België zijn € 5,25 voor 1 boek en € 11,65 voor 2 boeken of meer. Wil je het boek in een andere land laten bezorgen, dan komen er extra verzendkosten bij en kun je je bestelling plaatsen door ons te mailen op contact@betrue.nl.

Heb ik het juiste adres ingevuld?

Let op dat je je straatnaam, huisnummer, postcode (let op de spatie tussen cijfers en letters in je postcode en gebruik hoofdletters) en plaatsnaam goed invult. Het lijkt een open deur, maar wij hebben al verschillende bestellingen ontvangen met dubbele dezelfde huisnummers en andere fouten. Be True kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zendingen die niet aankomen, omdat de besteller fouten heeft gemaakt in de adresgegevens. Je kunt in de e-mailbevestiging zelf controleren of je het juiste adres hebt ingevuld.