Hier vind je de meestgestelde vragen over de levering van ons boek Springsteen in Nederland. Deze pagina wordt in de loop der tijd aangevuld.
De eerste druk is uitverkocht, maar goed nieuws, er komt een tweede druk. Die verschijnt naar verwachting in mei. Dus als je 12 maart of later hebt besteld, heb je nog tijd om ernaar uit te kijken.

 

Hoe kan ik betalen? / How can I pay?

Betaling vindt plaats via iDeal voor Nederlanders of Bancontact voor Belgen. Bij de prijs van € 39,95 is verzending naar adressen in Nederland en België gratis.

Bruce fans from non-EU countries who would like to order a book, please contact us via mail for more payment and shipping options: contact@betrue.nl. First edition is sold out. Second edition will be send at the end of April or in May.

Wanneer verschijnt het boek?

Het boek komt begin maart 2021 van de drukker. Het gaat om grote aantallen te versturen boeken (pakketten, ook 1 boek past niet door de brievenbus), dus de verwerking hiervan kost ons enige tijd. Het grootste, eerste deel van de verkochte oplage wordt verstuurd via een logistiek dienstverlener/verzendhuis.

Onze verwachting over de bezorgdatum bij jou thuis:

Wanneer ontvang ik het boek?

  • Bestellingen geplaatst van 12 maart t/m 25 april 2021: uiterlijk 12 mei.
  • Bestellingen geplaatst vanaf 26 april 2021: reken op een levertijd van ongeveer 1 week
  • Mensen die voor 12 maart hebben besteld, hebben hun boek inmiddels thuis ontvangen, tenzij wij daar anders over hebben bericht.

Indien de leverdatum van de tweede druk nog verandert, laten we dit weten via onze site en nieuwsbrief.

Wanneer ontvang ik een bestelbevestiging?

Heb je je mailadres correct ingevoerd, dan ontvang je meestal binnen een paar uur een ontvangstbevestiging van je bestelling. Check ook je spambox. Vooral bij Hotmail- en Live-adressen gebeurt het helaas dat de mail niet aankomt. Wees gerust, als het geld van je bankrekening is afgeschreven, hebben wij je betaling ontvangen en zal je je boek gewoon ontvangen. Toch nog vragen? Mail ons op: contact@betrue.nl

Wat zijn de verzendkosten voor België en andere EU-landen?

De verzendkosten voor België en de meeste andere EU-landen zijn € 5,25 voor 1 boek, € 11,65 voor 2 boeken en € 17,25 voor 3-5 boeken. Wil je het boek in een ander land laten bezorgen, dan komen er extra verzendkosten bij en kun je je bestelling plaatsen door ons te mailen op contact@betrue.nl.

Ik wil het boek naar een ander land laten versturen, hoe doe ik dat?

Plaats je bestelling via mail, dan laten wij weten wat de verzendkosten zijn: contact@betrue.nl.

Heb ik het juiste adres ingevuld?

Let op dat je je straatnaam, huisnummer, postcode (let op de spatie tussen cijfers en letters in je postcode en gebruik hoofdletters) en plaatsnaam goed invult. Het lijkt een open deur, maar wij hebben al verschillende bestellingen ontvangen met dubbele dezelfde huisnummers en andere fouten. Be True kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zendingen die niet aankomen, omdat de besteller fouten heeft gemaakt in de adresgegevens. Je kunt in de e-mailbevestiging zelf controleren of je het juiste adres hebt ingevuld.

Heb ik met de naamsvermelding ook het boek gekocht?

Nee, bij de aankoop van je naamsvermelding van 7 euro incl. btw zit het boek niet inbegrepen. Je dient het boek apart te bestellen.